Digitale versie NIELS Emotiekaarten Russisch (voor Oekraïners)

9.95

- +
Categorie:

Beschrijving

Emotiekaarten kunnen zichtbaar maken voor volwassenen en leeftijdsgenoten wat een kind ervaart. Dit helpt om het gedrag beter te begrijpen, te erkennen en op de juiste manier te reageren, waardoor opvoeden en samen spelen gemakkelijker wordt. Het benoemen van emoties vermindert spanning en stress.

De set bestaat uit 30 emotiekaarten en is geschikt voor het werken met individuele kinderen en groepen. Aanbevolen leeftijd is vanaf 3 jaar. Deze Russische vertaling voor Oekraïners wordt binnen 48 uur na aanschaf per e-mail verzonden als een downloadbestand. De kaarten kunnen zo zelf worden geprint en eventueel op stevig karton worden geplakt of geplastificeerd.

Op de website van InMens is een handleiding te vinden met diverse werkvormen hoe de kaarten individueel en in een groep te gebruiken zijn.

De kaarten zijn geschikt voor gebruik in het onderwijs, hulpverlening, kinderopvang, kindercoaches, psychologen en in de thuissituatie. De kaarten zijn in het onderwijs uitstekend in te zetten naast iedere sociaal emotionele methode of los van een methode.

Andere suggesties…