Psychologische ondersteuning

Kim Stroink, is als BIG geregistreerd GZ psycholoog werkzaam voor InMens (BIG registratienummer 69919163225). InMens biedt psychologische ondersteuning voor cliënten die in hun dagelijks leven tegen somberheid, angst, spanningsklachten of psychosomatische aanlopen. Ook kan de psychologische ondersteuning worden geboden bij traumagerelateerde problematiek.

Deze klachten kunnen zich zowel in de thuissituatie, in het gezin of in de werksetting voordoen. Wat een cliënt bij InMens treffend aangaf: “ik red me wel, maar nu even niet”. Cliënten geven aan patronen te willen doorbreken en effectievere communicatie vormen/oplossingsvaardigheden te willen aanleren. Vaak zijn ook patronen onbewust, het is soms prettig om met een onafhankelijke/neutrale deskundige te kijken wat er speelt, wat er goed gaat en wat er nog nodig is.

In de gesprekken zal met behulp van elementen van cognitieve gedragstherapie, interpersoonlijke, transactionele therapie, lichaamsgerichte en ontspanningsgerichte vaardigheden (ACT/mindfullness) worden ingezet om stappen te kunnen maken.

In de gesprekken wordt altijd cliënt en oplossingsgericht gewerkt en worden de verschillende contexten van de cliënt op systemische wijze meegenomen.

De psychologische ondersteuning kan, wanneer er een verwijzing door de huisarts aanwezig is, gedeeltelijk/grotendeels worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Zie hier informatie over tarief en vergoeding van psychologische ondersteuning

Voor vragen of aanmeldingen, neem contact op met Kim Stroink (06-16943370/kimstroink@inmenstraining.nl