Onderwijs

Het aanbod van InMens sluit aan bij het onderwijs van deze tijd en onderscheidt zich door de combinatie van positieve psychologie en de oplossingsgerichte en systemische werkwijze. Het is zowel preventief als curatief inzetbaar en gebaseerd op nationale en internationale onderzoeken. De kracht van de aanpak is het verbinden van de thuis- en schoolwereld om van daaruit te werken met het gehele systeem. Het aanbod is op maat waarbij afgestemd wordt op de leervragen van de deelnemers en de wensen van de opdrachtgever.

Neem gerust contact op met Katrien Schober 06-51927388 om mee te denken over ondersteuningsvragen of een aanbod op maat.

De Groeikracht training

De Groeikracht training is een werkwijze om het pedagogisch klimaat, de sociale vaardigheden en concentratie van kinderen te versterken.

Lees verder

Opleidingen

Dit aanbod omvat vier opleidingen. Drie opleidingen gericht op systemisch werken in het onderwijs en een opleiding positieve psychologie.

Lees verder

Trainingen

Dit aanbod richt zich op versterken van het sociale klimaat in de school, gespreksvaardigheden en het verbinden van de school- en thuiswereld.

Lees verder

Mogelijkheden en werkwijze

InMens biedt een gevarieerd aanbod aan begeleiding en scholing op maat. Het aanbod is gebaseerd op nationale en internationale onderzoeken.

Lees verder