Informatie voor ouders

De Groeikracht training is een training op maat die u als ouder(s) de kans geeft om samen met uw kind te werken aan het versterken van de sociale vaardigheden, werkhouding of concentratie van uw kind. Het doel van de training is dat uw kind ontdekt waar hij of zij goed in is en waar het nog beter in wil worden, waardoor het zelfvertrouwen van uw kind groeit en het zich prettiger voelt in de omgang met leeftijdsgenoten, volwassenen of tijdens werkmomenten.

Ouders, leerkracht(en) en de Groeikracht trainer werken samen, zodat uw kind zich in de school- en thuissituatie gesteund voelt om de leerdoelen te halen en de kans op successen te vergroten.

Voor wie is de training?

Is uw kind verlegen? Heeft het minder vriendjes of vriendinnetjes dan u zou wensen? Heeft het kind weinig zelfvertrouwen? Gunt u uw kind dat het beter voor zichzelf op kan komen?

Of luistert uw kind niet goed? Heeft uw kind vaak ruzie op school? Merkt u dat hij of zij het moeilijk vindt om op een goede manier met boosheid of verdriet om te gaan? Is uw kind misschien druk en ruw in zijn of haar spel met andere kinderen? Heeft uw kind moeite om goed te kunnen concentreren en werken in de klas?

Er wordt gewerkt met verschillende leeftijdsgroepen

  • Leeftijd tussen 5-7 jaar
  • Leeftijd tussen 6-9 jaar
  • Leeftijd tussen 9-12 jaar

Voor meer informatie kijk op GroeiKracht training onder kopje onderwijs- trainingen.