Kim Anne Stroink

Kim Anne Stroink is GZ psycholoog (BIG registratienummer 69919163225), afgestudeerd als neuro- en kinder/ jeugdpsycholoog aan de universiteit van Leiden. Ze heeft veel affiniteit met het werken met jongeren/jongvolwassen en gezinnen. Kim Anne haar werkwijze wordt getypeerd door een warme, empathische benadering en haar groot analytisch vermogen. Vanuit haar intuïtie en mensenkennis communiceert zij respectvol en direct over wat zij ziet en ervaart in het contact met haar cliënten. De focus van haar begeleiding ligt in het vergroten van het zelfbewustzijn en het bewuster inzetten van de kwaliteiten van de mensen waarmee zij werkt. Zij weet angsten om te zetten in daadkracht. Hierbij is het inzetten van het gezin of netwerk vaak onderdeel van de geboden ondersteuning.

Kim Anne werkt sinds 2005 in de GGZ en Jeugdzorg. Naast haar activiteiten als trainer bij InMens werkt ze al geruime tijd als psycholoog bij PEP Junior in Noordwijk. Bij PEP Junior is ze ook werkbegeleider en wordt ze vaak betrokken bij complexe systeemproblematiek. Kim Anne biedt zowel hulp voor de lichtere problematiek (kortdurend en oplossingsgericht) als voor de meer specialistische en complexere zorgvragen voor jeugdigen, ouders en gezinnen.

Kim Anne heeft verschillende opleidingen en trainingen gevolgd in onder andere systeem en gezinstherapie/familieopstellingen/relatie therapie.

Op dit moment is er geen wachtlijst voor therapie. Na telefonisch of mailcontact met InMens (06-51927388 of katrienschober@inmenstraining.nl) kan binnen 2 weken een eerste afspraak worden gepland.